Vanaf maandag 8 november worden de coronamaatregelen in onze praktijk aangescherpt. Wij houden ons hierbij aan de regels zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Om te beginnen, willen wij mededelen dat al onze fysiotherapeuten volledig zijn gevaccineerd tegen covid-19.

Het is belangrijk om te realiseren dat wij naast fysiotherapie, ook fysiofitness aanbieden. De fysiotherapie valt onder de zorgsector en heeft andere maatregelen dan de fysiofitness, want dit valt onder de sportsector. Om het onderscheid duidelijk te maken hebben wij maatregelen opgesteld voor patiënten (fysiotherapie) en maatregelen voor sporters (fysiofitness). Weet u niet in welke categorie u valt, (patiënt of sporter) neem dan contact met ons op, wij leggen het u graag uit. 

Basismaatregelen 

 1. Blijf thuis bij griep en/of verkoudheidsklachten 
 2. Hoest of nies in uw elleboog 
 3. Houd 1,5 meter afstand 
 4. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
 5. Kom zo veel mogelijk alleen 
 6. Kom maximaal 5 min van tevoren
 7. In de praktijk geldt een mondkapjesplicht indien er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden

Maatregelen voor patiënten

 1. Patiënten hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien, tenzij zij oefentherapie in de zaal hebben.
 2. Patiënten die geen coronatoegangsbewijs hebben kunnen niet in een groep revalideren/trainen. In dit geval wordt er een andere optie aangeboden. 
 3. Voor behandeling in de behandelruimte waarbij geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden, dragen patiënt en fysiotherapeut mondkapjes. 
 4. In de wachtruimte houdt u 1,5 meter afstand. 

Maatregelen voor fysiofitness

 1. Iedere sporter moet een coronatoegangsbewijs laten zien bijvoorbeeld a.d.h.v. een QR-check  
 2. Houd tenminste 1 apparaat ruimte tussen elkaar   
 3. Desinfecteer direct na gebruik de apparaten/materialen 
 4. Wij zorgen voor extra ventilatie 

Wij verzoeken u om zich aan onze voorzorgsmaatregelen te houden, om zo verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij hopen dat de maatregelen weer snel versoepeld kunnen worden. Heeft u vragen over onze maatregelen, neem dan gerust contact met ons op via fysio@ftcwaddinxveen.nl