Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november 2021 zijn wij helaas genoodzaakt de coronamaatregelen in de praktijk aan te scherpen.

Na 17.00 uur mogen wij geen fysiofitness activiteiten meer aanbieden. Dat betekent dat vanaf maandag 29 november 2021 de fysiofitnessgroepen op de maandag om 18.30 uur, dinsdag om 17.00 uur en de donderdag om 18.30 uur komen te vervallen. De fysiofitness groepen overdag blijven gewoon doorgaan. Voor de sporters die normaal na 17.00 uur  komen bieden wij de gelegenheid om overdag te komen sporten. Klik hier om gelijk naar het overzicht van onze fysiofitness tijden te gaan. De patiëntenzorg zal gewoon blijven gaan volgens de normale openingstijden.

Houd 1,5 meter afstand! Ook willen wij extra benadrukken dat in de oefenzaal de 1,5 meter moet worden gehandhaafd. Dat betekent dat de sporters er rekening mee moeten houden om 1,5 meter afstand te houden ook tijdens het oefenen en bij het gebruik van de apparaten één apparaat ruimte er tussen moeten houden. Hier zal meer op worden toegezien. De groepsgrootte zal worden aangepast naar maximaal 6 personen.

Mondkapjesplicht Voor de hele praktijk, inclusief oefenzaal, geldt dat wanneer u zich verplaatst u een mondkapje draagt. Als u stil staat of zit (ook tijdens het oefenen) mag het mondkapje af gezet worden. Met uitzondering van de behandelkamer waar u het mondkapje tijdens de gehele behandeling op moet houden. De fysiotherapeut zal in de oefenzaal ook een mondkapje dragen.

Wij verzoeken u vriendelijk om zich aan de voorzorgsmaatregelen te houden, om zo verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij hopen dat de maatregelen weer snel versoepeld kunnen worden. Heeft u vragen over onze maatregelen, neem dan gerust contact met ons op via fysio@ftcwaddinxveen.nl

 

Team FTC Waddinxveen