Wij zijn op zoek naar een enthousiaste manueel therapeut (i.o.) voor 3-4 dagen per week.

Wie zijn wij

Wij zijn een groeiende praktijk, met 2 locaties in Waddinxveen, waarvan een met een uitgebreide ruime oefenzaal en een locatie in een medisch centrum. Ons team bestaat uit 6 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Wij werken nauw samen met de huisartsen uit de omgeving en zijn aangesloten bij verschillende zorgnetwerken zoals het Rug-netwerk, Schouder netwerk GHZ, Chronisch Zorgnet en het Artrose netwerk.

Onze missie

Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit. Zodoende stimuleren wij de ontwikkeling van onze fysiotherapeuten en investeren wij in kwaliteitsverbetering van onze zorg. Met als doel de beste zorg voor onze patiënten en een leuke werkplek voor onze fysiotherapeuten.

Wat bieden wij 

Wij bieden een leuke werkplek in Waddinxveen, in een ambitieus team van 6 fysiotherapeuten. Onze praktijk is volop in ontwikkeling, wij staan open voor nieuwe ideeën, stimuleren de ontwikkeling van onze fysiotherapeuten en waarderen ambitie. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden op basis van een vast of variabel salaris.

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze manueeltherapeut (i.o), stuur ons dan jouw C.V. met motivatie op naar: info@ftcwaddinxveen.nl

Wij kijken uit naar je reactie.

Priscilla van Hoven & Rogier de Best