In verband met de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut / manueeltherapeut (i.o.) voor 2 dagen per week, met een mogelijkheid tot uitbreiding naar 4 dagen per week.

Wie zijn wij

Wij zijn een snelgroeiende praktijk, met 2 locaties in Waddinxveen, waarvan 1 met een uitgebreide ruime oefenzaal en een locatie in een medisch centrum. Ons team bestaat uit 6 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Wij werken nauw samen met de huisartsen uit de omgeving en zijn aangesloten bij verschillende zorgnetwerken zoals het Rug-Netwerk, Schouder netwerk GHZ en het Artrose netwerk.

Onze missie

Wij vinden dat ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit een belangrijke rol moet spelen in onze bedrijfsvoering. Zodoende stimuleren wij de ontwikkeling van onze fysiotherapeuten en investeren wij in kwaliteitsverbetering van onze zorg. Met als doel de beste zorg voor onze patiënten en een leuke werkplek voor onze fysiotherapeuten.

Wat bieden wij

Wij bieden een leuke werkplek in Waddinxveen, in een ambitieus team van 6 fysiotherapeuten, onderling wordt er leuk samengewerkt en leren wij van elkaar. Wij stimuleren de ontwikkeling van onze fysiotherapeuten en waarderen ambitie. De aanstelling is voor 16 uur p/w en kan worden uitgebreid naar 32 uur per week.

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze fysiotherapeut/ manueeltherapeut (i.o), stuur ons dan jouw C.V. met motivatie op naar: info@ftcwaddinxveen.nl

Wij kijken uit naar je reactie.

Priscilla van Hoven & Rogier de Best

www.ftcwaddinxveen.nl