Ben jij een enthousiaste fysiotherapeut(e) en op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 2-4 dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Fysiotherapeutisch Centrum Waddinxveen, ons team bestaat uit 5 fysiotherapeuten. Naast reguliere fysiotherapie hebben wij verschillende specialisaties in huis, zoals: manuele therapie, oedeemtherapie, orthopedische revalidatie, dry needling en hart- en longrevalidatie. De praktijk heeft een vestiging in een multidisciplinair medisch centrum en een vestiging aan een huisartsenpraktijk, hier hebben wij ook een goed ingerichte oefenzaal die volop mogelijkheden biedt voor oefentherapie en fysiofitness. Wij werken nauw samen met de huisartsen en andere verwijzers uit de omgeving zoals het Groene Hart Ziekenhuis. Wij zijn aangesloten bij verschillende zorgnetwerken zoals: Het rug netwerk, Schouder Netwerk Groene Hart, Chronisch Zorg net en het Valpreventie netwerk Waddinxveen. Ons patiënten aanbod is zeer gevarieerd van jong tot oud. Kijk voor meer informatie over ons praktijk op www.ftcwaddinxveen.nl   

Functie 

Wij zijn op zoek naar een (gespecialiseerde) fysiotherapeut, maar je mag ook bezig zijn met een masteropleiding of de ambitie hebben om een masteropleiding te starten. 
Naast het behandelen en begeleiden van patiënten, vind je het leuk stagiaires te begeleiden en om mee te denken over het verbeteren van de fysiotherapeutische zorg en processen binnen onze praktijk. 
De werkdagen en tijden zijn in overleg, minimaal 2 dagen per week maar meer uren zijn mogelijk. (2-4 dagen p/week) 
 
Wat bieden wij 

Wij bieden een leuke werkplek die volop in ontwikkeling is. Je werkt in leuk team een 5 fysiotherapeuten met verschillende specialismen. Wij stimuleren en dragen bij aan de ontwikkeling van onze fysiotherapeuten. Wij bieden een goed vast salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, KRF Lidmaatschap en een scholingsbudget. 

Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde fysiotherapeut(e) en het je leuk lijkt om bij ons te komen werken, neem dan contact met ons op, stuur je email naar info@ftcwaddinxveen.nl of bel naar 06-13463601 (Rogier)

Wij kijken uit naar je reactie.