Aris Schrooder, fysiotherapeut en voormalig eigenaar van fysiotherapiepraktijk Schrooder (1998-2021) gaat op donderdag 30 juni 2022 met pensioen.

In meer dan 30 jaar heeft Aris duizenden mensen in Waddinxveen en omstreken geholpen met nekklachten, schouderklachten en allerlei andere klachten aan spieren botten en gewrichten. Ben je door je rug gegaan, heb je een sportblessure of moet je revalideren na een operatie zoals een nieuwe heup, bij Aris Schrooder ben je op het goede adres. Aris is altijd behulpzaam, deskundig en heeft aandacht voor zijn patiënten.

In 1998 heeft Aris de fysiotherapiepraktijk overgenomen aan de Prins Bernardlaan en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in Waddinxveen, inmiddels werken er 6 fysiotherapeuten met meerdere specialisaties. De praktijk heeft in het verleden ook vestigingen gehad aan de Mercuriusweg en de Jacob Catslaan. Vandaag de dag is de praktijk gevestigd aan de Oranjelaan en in het Medisch Centrum West aan de Mozartlaan, bekend onder de naam ‘Fysiotherapeutisch Centrum Waddinxveen’ (FTC Waddinxveen). Als voorbereiding op zijn pensioen heeft Aris in maart 2021 zijn praktijk overgedragen aan Priscilla van Hoven en Rogier de Best, 2 fysiotherapeuten die al meer dan 10 jaar met Aris hebben samengewerkt. De praktijk is toen verder gegaan onder de naam FTC Waddinxveen. De sporen van Aris Schrooder zijn nog duidelijk zichtbaar in het Fysiotherapeutisch Centrum. Maar op donderdag 30 juni zal Aris Schrooder zijn laatste patiënten behandelen, daarna gaat Aris Schrooder genieten van een welverdiend pensioen.

Wilt u afscheid nemen van Aris als fysiotherapeut of hem bedanken voor zijn inspanningen. Dan bent u op 30 juni tussen 16:00 tot 18:00 van harte uitgenodigd in het Fysiotherapeutisch Centrum aan de Oranjelaan 7a in Waddinxveen.