Fysiotherapeut Marissa SchrierPer 1 mei zal Marissa Schrier het team van FTC Waddinxveen gaan verlaten. Na bijna vijf jaar aan dienstverband gaat zij dichterbij huis aan de slag.
Omdat het in deze tijd lastig is om iedereen persoonlijk te bereiken, wil ik mede via deze weg mijn vertrek kenbaar maken maar vooral ook even de tijd nemen om iedereen te bedanken voor de fijne tijd die ik heb FTC Waddinxveen (voorheen Schrooder) heb gehad. Na wikken en wegen heb ik besloten om een nieuw avontuur dichterbij huis aan te gaan en hiermee de auto in te ruilen voor de fiets. 
Ik kijk terug op een heel mooi aantal werkjaren en kan niets anders zeggen dan dat ik altijd met plezier naar mijn werk ben gegaan. Ik heb de betrokkenheid en gezelligheid van iedereen om mij heen zeer gewaardeerd en ben de praktijk dankbaar dat ik mijzelf heb mogen en kunnen ontwikkelen tot de therapeut die ik vandaag de dag ben. Daarom zou ik willen afsluiten met een laatste dankjewel aan iedereen met wie ik heb mogen samenwerken en heb ontmoet de afgelopen jaren, bedankt voor de fijne tijd, het ga jullie goed! Groetjes, Marissa Schrier