Vanaf woensdag 19 mei kunnen de sportscholen waarschijnlijk weer open en mag er binnen gesport worden. Dat is goed nieuws! Want dat betekent dat ook de fysio-fitness bij ons weer gaat starten. Na 5 maanden stilte in onze oefenruimte, kijken wij weer uit naar om onze sporters te ontvangen.

De afgelopen maanden is er een hoop gebeurd in de praktijk. Zo is de praktijk sinds 1 maart 2021 overgenomen door Priscilla en Rogier, de uitstraling van de praktijk is iets veranderd en heeft Marissa ons helaas verlaten voor een werkplek dichter bij huis.

Wij zijn nu druk bezig om de fysio-fitness weer verantwoord vorm te geven. Hierbij moeten wij natuurlijk nog steeds rekening houden met de Corona maatregelen. Omdat het nog onzeker is en we het definitieve besluit van volgende week maandag moeten afwachten verwachten wij vanaf de dinsdag na de Pinksteren de groepen weer op te starten. Dus dat is vooralsnog niet volgende week woensdag, maar dinsdag 25 mei 2021. Een definitief besluit, het rooster voor de fysio-fitness en de praktijk regels, zal volgende week op onze website gepubliceerd worden. Vanaf dat moment kan er weer ingeschreven worden voor de fysiofitness.

Hopelijk kunnen wij jullie binnenkort weer in de praktijk verwelkomen en zien wij jullie snel weer sporten in onze fitnessruimte. Wij hebben er weer zin in!

 

Het team van FTC Waddinxveen