Wanneer u bij ons langskomt kan u Laura van Dorp ontmoeten. De komende 20 weken loop zij stage bij ons in de praktijk.  Momenteel zit zij in het vierde leerjaar van de opleiding fysiotherapie. Wij wensen Laura een leuke en leerzame periode toe!

Laura zal zichzelf even voorstellen:

Ik ben Laura van Dorp en ik zal de komende tijd in de praktijk aanwezig zijn als stagiaire. Naast mijn stage hier werk ik als verpleegkundige in de thuiszorg. Ik ben 34 jaar en ik zit inmiddels in het 4e jaar van de opleiding tot fysiotherapeut.

Mijn stageperiode is vanaf 1 september 2021 tot 1 februari 2022, gedurende deze 20 weken zal ik voornamelijk aanwezig zijn op woensdag en donderdag. Ik heb er enorm veel zin in en mochten jullie meer van mij willen weten, vragen staat vrij.

Uiteraard ben ik alleen aanwezig met uw toestemming.

Wie weet tot binnenkort.